Nyheder

Det skrider frem ad med opførslen af DSV Transports nye hovedkontor på Gl. Marbjergvej 17.

Det nuværende lejemål er opsagt og der er nedtælling til den store flyttedag, som forventes at ske omkring årsskiftet.

Efter mange års godt naboskab med DSV Road, forlader DSV Transport A/S nu Kumlehusvej, og realiserer et stort ønske, samt et punkt på strategiplanen ”Vejen Fremad” – nemlig at øge synligheden bl.a. via nyt hovedkontor.

DSV Transports nye hovedkontor har allerede rejst sig, med synlige stålkonstruktioner, som ses tydeligt fra Holbækmotorvejen, tæt ved afkørsel 10 overfor Bauhaus i Roskilde.

Næste skridt er nu tømrearbejdet på bygningen og man vil opleve, at der i de næste par uger vil ske store fremskridt, når bygningen tager yderligere form.

DSV Transport ønsker at skabe en god og moderne arbejdsplads, som via de nye rammer, højner arbejdsglæden, for de i alt cirka 50 ansatte, der indtil byggeriet står klart, må vente i spænding.


 • Så er vi i gang...

  Med Drivers Academy er vi igen ”first movers”, så vi fortsat kan tiltrække dygtige chauffører.
 • De helt store opgaver

  DSV Transports deltagelse i etableringen af jernbaneforbindelsen mellem Ringsted og Femern vil vare frem til 2021. Det er etape E2001 og E2002, som vi kører for M. J. Eriksson, og det bliver til…
 • Rekordstor aktivitet i vest

  DSV Transport i Jylland og på Fyn oplever i øjeblikket historisk stor aktivitet.
 • Sådan styrker vi også DSV Transport

  Vi arbejder på mange forskellige områder i vores forretning. Derfor giver det god mening, at alle afdelinger understøtter andre forretningsområder. Det giver jo god mening, at hvis en kunde bestiller…
 • Et nyt samarbejde med vognmændene er skudt i gang

  Da vi er på konstant udkig efter at styrke vores vigtigste samarbejdspartnere, vognmændene, søsætter vi nu et nyt koncept.
 • 2017 bliver ikke som sidste år

  De sidste par år har været præget af kæmpeopgaver, som f.eks. Ringstedbanen – en opgave, som ryddede hylderne for lastbiler, når det gik hedest for sig. Det gav udfordringer for alle, at vi indimellem…