Nyheder

DSV Transport A/S er rigtigt glade for, og stolte af at kunne introducere ”Drivers Academy” – et projekt, som skal agere ”rugekasse” for nye chauffører / vognmænd til vores branche.

I samarbejde med Jobcenter Roskilde, starter 5 nye kollegaer op i et 26 ugers forløb, hvor de skal igennem køreuddannelse / kørekort, samt praktik hos DSV Transport A/S, hvor vores egne chauffører vil fungere som mentorer.

Vi håber på og regner med at dette nye tiltag kan bringe vores 5 nye kollegaer fra ledighed til job – og vi regner faktisk også med at vi med dette projekt kan tilføre branchen en lang række friske kræfter, der skal sikre næste generation af gode danske chauffører.

Velkommen til Lærke, Simon, Tolgahan, Benjamin og Christian – vi håber dette bliver starten på en fantastisk rejse for jer alle…Tak til vores kollegaer som har påtaget sig mentor-rollen.

På billedet ses vores 5 nye kollegaer sammen med deres mentorer.
 • Så er vi i gang...

  Med Drivers Academy er vi igen ”first movers”, så vi fortsat kan tiltrække dygtige chauffører.
 • De helt store opgaver

  DSV Transports deltagelse i etableringen af jernbaneforbindelsen mellem Ringsted og Femern vil vare frem til 2021. Det er etape E2001 og E2002, som vi kører for M. J. Eriksson, og det bliver til…
 • Rekordstor aktivitet i vest

  DSV Transport i Jylland og på Fyn oplever i øjeblikket historisk stor aktivitet.
 • Sådan styrker vi også DSV Transport

  Vi arbejder på mange forskellige områder i vores forretning. Derfor giver det god mening, at alle afdelinger understøtter andre forretningsområder. Det giver jo god mening, at hvis en kunde bestiller…
 • Et nyt samarbejde med vognmændene er skudt i gang

  Da vi er på konstant udkig efter at styrke vores vigtigste samarbejdspartnere, vognmændene, søsætter vi nu et nyt koncept.
 • 2017 bliver ikke som sidste år

  De sidste par år har været præget af kæmpeopgaver, som f.eks. Ringstedbanen – en opgave, som ryddede hylderne for lastbiler, når det gik hedest for sig. Det gav udfordringer for alle, at vi indimellem…