Nyheder

Som et helt naturligt led i DSV Transport´s strategi ”Vejen fremad” har der været ekstra fokus på virksomhedens kommunikationsstrategi. Flere tiltag er allerede gjort, bl.a. er der med succes etableret profiler på både Facebook, Linkedin og på Instagram, og mens de fleste holdt en velfortjent weekend, blev der lagt sidste hånd på virksomhedens nye hjemmeside, som nu også er lanceret, og online.

Siden, som har gennemgået en omfattende ”make-over” fremstår nu både moderne, og i tråd med virksomhedens øvrige kommunikationsgrene.

DSV Transport A/S har ønsket at samle alle informationer og links under ”samme tag” via den nye hjemmeside, og derfor vil man her kunne finde links til både NEMGRUS.dk, bilagsportalen, ligesom du med et enkelt klik, sendes videre til virksomhedens Facebook- eller Instagramside.

Vi er stolte af vore nye hjemmeside, som vi mener er en tidssvarende, overskuelig, og brugervenlig hjemmeside, med sammenhæng i strukturen.

Siden mangler fortsat de sidste detaljer for at være helt færdig, og derfor vil man kunne opleve små justeringer fra tid til anden.

 • Så er vi i gang...

  Med Drivers Academy er vi igen ”first movers”, så vi fortsat kan tiltrække dygtige chauffører.
 • De helt store opgaver

  DSV Transports deltagelse i etableringen af jernbaneforbindelsen mellem Ringsted og Femern vil vare frem til 2021. Det er etape E2001 og E2002, som vi kører for M. J. Eriksson, og det bliver til…
 • Rekordstor aktivitet i vest

  DSV Transport i Jylland og på Fyn oplever i øjeblikket historisk stor aktivitet.
 • Sådan styrker vi også DSV Transport

  Vi arbejder på mange forskellige områder i vores forretning. Derfor giver det god mening, at alle afdelinger understøtter andre forretningsområder. Det giver jo god mening, at hvis en kunde bestiller…
 • Et nyt samarbejde med vognmændene er skudt i gang

  Da vi er på konstant udkig efter at styrke vores vigtigste samarbejdspartnere, vognmændene, søsætter vi nu et nyt koncept.
 • 2017 bliver ikke som sidste år

  De sidste par år har været præget af kæmpeopgaver, som f.eks. Ringstedbanen – en opgave, som ryddede hylderne for lastbiler, når det gik hedest for sig. Det gav udfordringer for alle, at vi indimellem…