Nyheder

Mads fuldførte chaufføruddannelsen i 2015 og udstod sin læretid hos vognmand Mogens Jensen.I sin tid hos Mogens Jensen kørte Mads også for os, og det fungerede så godt, at Mads ikke var i tvivl om, at sådan skulle det også være, når han blev vognmand.

I marts 2016 startede Mads som selvstændig vognmand og med at køre fast for DSV Transports kran-grab-afdeling.

Interessen for lastbiler har han ikke fra fremmede. Mads’ far, Keld Christensen, kører nemlig også for DSV Transport i kran-grab-afdelingen.

Det er dejligt med unge mennesker, der har mod på at investere i deres egen fremtid. Mads gjorde det ved at købe en flot, ny lastbil. Han startede dog karrieren som selvstændig med at leje sin fars brugte lastbil. Børneopsparingen blev brugt til udbetaling af en ny treakslet kærre, og i december fik Mads så sin spritnye lastbil med kran.

”Jeg har betalt lastbilen om knap fem år, og som det ser ud i dag, har jeg en udmærket økonomi. Det er jo en stor investering: kærre, lastbil og kran koster godt to millioner. Derudover skal der købes kæder, grabber og andet udstyr, så det er store beløb, der skal køres hjem.

Med mit samarbejde med DSV Transport fungerer det fint. Jeg er rigtig glad for samarbejdet,” siger Mads og fortsætter: ”Der kan gå måneder mellem, jeg holder stille på en hverdag, og så er der lige tid til at ordne småting ved lastbilen og få besøgt revisor og andre gøremål.”

 • Så er vi i gang...

  Med Drivers Academy er vi igen ”first movers”, så vi fortsat kan tiltrække dygtige chauffører.
 • De helt store opgaver

  DSV Transports deltagelse i etableringen af jernbaneforbindelsen mellem Ringsted og Femern vil vare frem til 2021. Det er etape E2001 og E2002, som vi kører for M. J. Eriksson, og det bliver til…
 • Rekordstor aktivitet i vest

  DSV Transport i Jylland og på Fyn oplever i øjeblikket historisk stor aktivitet.
 • Sådan styrker vi også DSV Transport

  Vi arbejder på mange forskellige områder i vores forretning. Derfor giver det god mening, at alle afdelinger understøtter andre forretningsområder. Det giver jo god mening, at hvis en kunde bestiller…
 • Et nyt samarbejde med vognmændene er skudt i gang

  Da vi er på konstant udkig efter at styrke vores vigtigste samarbejdspartnere, vognmændene, søsætter vi nu et nyt koncept.
 • 2017 bliver ikke som sidste år

  De sidste par år har været præget af kæmpeopgaver, som f.eks. Ringstedbanen – en opgave, som ryddede hylderne for lastbiler, når det gik hedest for sig. Det gav udfordringer for alle, at vi indimellem…