Nyheder

Passagertallet i Københavns Lufthavn stiger år for år, og det smitter naturligvis af på efterspørgslen efter parkeringspladser. Det betyder, at mange rejsende har svært ved at finde en ledig bås blandt lufthavnens i alt cirka 12.000 parkeringspladser.

Nu er der hjælp på vej. I første halvdel af 2017 bliver der etableret 1.000 nye pladser. De får betegnelsen P19 og kommer til at ligge ved siden af P15 og P17 på Kystvejen øst for lufthavnen umiddelbart under indflyvningen til bane 22L.

DSV Transport har fået til opgave at køre hele 60.000 tons materialer til området, og det er M. J. Eriksson, der står for at skabe plads til de mange parkeringspladser.

Ligesom P15 og P17 bliver P19 et budgetparkeringsområde, hvor de rejsende kan parkere billigere end i parkeringshusene tættere på terminalerne. Det betyder, at de enten skal gå et godt stykke ind til lufthavnen eller tage en shuttlebus.

 • Så er vi i gang...

  Med Drivers Academy er vi igen ”first movers”, så vi fortsat kan tiltrække dygtige chauffører.
 • De helt store opgaver

  DSV Transports deltagelse i etableringen af jernbaneforbindelsen mellem Ringsted og Femern vil vare frem til 2021. Det er etape E2001 og E2002, som vi kører for M. J. Eriksson, og det bliver til…
 • Rekordstor aktivitet i vest

  DSV Transport i Jylland og på Fyn oplever i øjeblikket historisk stor aktivitet.
 • Sådan styrker vi også DSV Transport

  Vi arbejder på mange forskellige områder i vores forretning. Derfor giver det god mening, at alle afdelinger understøtter andre forretningsområder. Det giver jo god mening, at hvis en kunde bestiller…
 • Et nyt samarbejde med vognmændene er skudt i gang

  Da vi er på konstant udkig efter at styrke vores vigtigste samarbejdspartnere, vognmændene, søsætter vi nu et nyt koncept.
 • 2017 bliver ikke som sidste år

  De sidste par år har været præget af kæmpeopgaver, som f.eks. Ringstedbanen – en opgave, som ryddede hylderne for lastbiler, når det gik hedest for sig. Det gav udfordringer for alle, at vi indimellem…