Entreprenør

250 biler på landevejene

Med mere end 250 lastbiler over hele landet udgør entreprenørkørsel det største område i DSV Transport.

Entreprenørafdelingen har stor logistisk erfaring og er vant til at skræddersy den rette løsning. Nogle virksomheder har brug for at få leveret et par kubikmeter grus, andre er ansvarlige for et motorvejsprojekt, som kræver enorme mængder af materialer.

I DSV Transport kan vi levere alle former for grus, sten, sand, granit, sømaterialer og specialprodukter. Alt sammen med de fornødne dokumenter og certifikater til kvalitetssikring.

Jord er et særligt område i entreprenørafdelingen. Håndtering af forurenet jord kræver analyser, kontakt til myndigheder, graveplaner og planer for deponering og rensning. Alt det kan vi håndtere for dig, så din virksomhed kan bruge alle kræfter på selv byggeopgaven.

Vi stiller vores mange års erfaring med jord og miljøkrav til rådighed for din virksomhed og kan udvikle en handlingsplan, så du kan være tryg ved, at den rette løsning er valgt.
Ring på +45 47 52 47 00 og hør, hvordan vi kan hjælpe dig.


 • Så er vi i gang...

  Med Drivers Academy er vi igen ”first movers”, så vi fortsat kan tiltrække dygtige chauffører.
 • De helt store opgaver

  DSV Transports deltagelse i etableringen af jernbaneforbindelsen mellem Ringsted og Femern vil vare frem til 2021. Det er etape E2001 og E2002, som vi kører for M. J. Eriksson, og det bliver til…
 • Rekordstor aktivitet i vest

  DSV Transport i Jylland og på Fyn oplever i øjeblikket historisk stor aktivitet.
 • Sådan styrker vi også DSV Transport

  Vi arbejder på mange forskellige områder i vores forretning. Derfor giver det god mening, at alle afdelinger understøtter andre forretningsområder. Det giver jo god mening, at hvis en kunde bestiller…
 • Et nyt samarbejde med vognmændene er skudt i gang

  Da vi er på konstant udkig efter at styrke vores vigtigste samarbejdspartnere, vognmændene, søsætter vi nu et nyt koncept.
 • 2017 bliver ikke som sidste år

  De sidste par år har været præget af kæmpeopgaver, som f.eks. Ringstedbanen – en opgave, som ryddede hylderne for lastbiler, når det gik hedest for sig. Det gav udfordringer for alle, at vi indimellem…