Bliv chauffør

Bliv chauffør
hos DSV Transport

Drømmer du om at blive chauffør eller chaufførlærling?

Som chauffør hos DSV Transport vil dine primære opgaver være kørsel indenfor bygge– og anlægssektoren, hvor du er med til at forme fremtidens byggeri og infrastruktur.

Din rolle som chauffør er væsentlig i forhold til alle byggeriets etaper, da du f.eks. skal transportere råstoffer til byggeriet, eller bortkøre materialer. Du bliver en vigtig brik i et stort puslespil, hvor alle har et ansvar for at tidsplaner overholdes. Du får kontakt til byggeformænd, arbejdssjak og kollegaer fra branchen. Du bliver bekendt med byggepladsregler, skiftende formænd, tidsfrister og ventetider, alt sammen noget som kan give nogle hektiske, lange, men også spændende arbejdsdage.

Vi kan garantere en udfordrende og afvekslende hverdag, hvor ikke to dage er ens, og hvor du har frihed under ansvar. I samarbejde med vores dygtige kørselsledere, sendes du ud på forskellige transportopgaver i hele landet. Du bliver bindeleddet mellem selskabet og kunden, og som ambassadør for DSV Transport, er det vigtigt at du har et godt humør, er hjælpsom og løsningsorienteret.

Har du lysten til at blive chauffør, men mangler kørekortet og erfaringen, hjælper DSV Transport dig gerne i gang, og du får derved muligheden for at blive en del af DSV Transport Drivers Academy. Drivers Academy, er et initiativ som DSV Transport har etableret i 2017 med fokus på at uddanne og træne branchens næste generations chauffører. Ved at blive en del af vores uddannelsesprogram får du bl.a. viden om:

  • Hvilke muligheder der er i branchen
  • Hvilke typer biler der køres med
  • Hvordan hverdagen er for chauffører
  • Regler og lovgivning
  • Kunde- og leverandørkontakt

Så har du lysten, viljen og gå-på-modet, men ikke jobbet, så kontakt DSV Transport A/S på blivchauffor(at)dsvtransport.dk og hør hvad vi kan tilbyde dig.

Klik her og hent vores Chaufførhåndbog