Bliv vognmand

Bliv vognmand hos
DSV Transport

Som vognmand hos DSV Transport bliver du en del af mere end 200 eksterne vognmænd og kollega til over 400 chaufførkollegaer i Danmark.

Hos DSV Transport, som omsætter for mere end 700 mio. kr., hersker der ordnede forhold med overenskomster, arbejdsforhold, kontrakter og forsikringer. Vi er medlem af DI Transport under Dansk Industri og af Dansk Transport og Logistik (DTL) under Dansk Erhverv. DSV Transport sidder med i udvalg og præger arbejdet med at udvikle transportbranchen, nu og i fremtiden.

Med mere end 40 års erfaring og gennem fire årtier med blandt andet oliekrise, kartoffelkur, byggekrise har vi været den fortrukne transportparter på titusindvis af opgaver, alt sammen fordi vi sammen med vognmanden ved, hvad der skal til for at drive en god vognmandsforretning.

Hos DSV Transport vil du få adgang til fordelagtige samarbejdsaftaler f.eks.:

  • Brændstofaftale med høj rabat uden depositum
  • Opstartspakke med lastbil + anhænger/trailer
  • Dækaftale
  • Uddannelse og mentorordning
  • Arbejdstøj
  • Telefoniaftale
  • Øvrige indkøbsaftaler

Aftalerne vil gøre det nemmere for dig som ny vognmand at starte op og samtidige blive en del af vores vognmandskoncept med alt, hvad dette indebærer.

Hos DSV Transport er der flere styrker, som du som vognmand vil kunne drage fordel af:

Nem administration
Med 80 ansatte sørger vi for, at du kan koncentrere dig om at drive din vognmandsforretning, da vi står for afregning og fakturering af kunder. Desuden skal du ikke selv sørge for at finde dine kunder, da vores salgsorganisationer håndterer dette for dig.

Kørselsplanlægning
Gennem effektiv kørselsplanlægning af mere end 400 biler dagligt skabes der høj udnyttelse af bilerne.

Mulig tilknytning til mentor
Vi har mentorer blandt vores erfarne vognmænd, som står klar til at give dig råd og vejledning om, hvordan du opnår en god og sund vognmandsforretning

Kontakt os på 47 52 47 00 og hør nærmere eller skriv til: blivvognmand(at)dsvtransport.dk

Læs mere om vores Vognmandskoncept her