Den helt store lastbilkran på 165 TM

Otte udskud i hovedarm og seks i fly-jiip + tre manuelle udskud. Kranen er med spil. Løfter 330 kg. i vandret udlæg på 36,5 m. fra centerkran. To manuelle udskud til hovedarm, hvor den løfter 3.500 kg. på 24 m. i vandret udlæg fra centerkran. Lastbilen er udstyret med hænger og kan læsse op til 15 tons og har et lad på otte meter. Ladet kan udtrækkes til 13 meter. Lad højden er 90 cm.

Den store kran kan klare opgaver over en bred kam. Tankmontager og overdækninger på tankene, hejs af store og mindre kedler samt transport af moduler. Til byggerier, hvor håndværkeren har brug for hjælp til at hejse byggematerialer til en bestemt etage eller over bygning og ned i baggården.

Lastbilkranen der klarer 31 TM

Kranen har seks udskud, rækkevidde 16,5 m. i vandret udlæg fra centerkran, hvor den løfter 1.200 kg. Lastbilen er udstyret med overførselshænger til affaldscontainere og almindeligt lad, så den kan køre som forvogn med hænger.

En meget alsidig kran der kan klare de fleste løft og grabbeopgaver. Ideel til tømning af affaldscontainere og transport af 20 fods skibscontainer.

Lastbilkranen der løfter 23 TM

Med fire udskud og en rækkevidde på 12,5 m. i vandret udlæg fra centerkran kan kranen løfte 1.300 kg. Bilen er med veksellad med 6,8 meter lad længde. Kan køre som forvogn med hænger og klare primært leverancer fra byggemarkeder og distributionskørsel med kran og transport af 20’ skibs container.