Nyheder


Den nye forbindelse over Roskilde Fjord, Kronprinsesse Marys bro, er nu den anden betalingsbroforbindelse i Danmark.

Lastbiler, der benytter broforbindelsen, skal betale en broafgift på 34 kr. plus moms. Vi vil derfor per 1. oktober 2019 fakturere broafgift ved kørsel over den nye Kronprinsesse Marys Bro.

Kontakt os endelig hvis der er spørgsmål på tlf. +45 47 52 47 00


Nye kræfter til Roskilde

Tommy Dan Frederiksen er her i efteråeret startet som kørselsleder.

Tommy er oprindeligt uddannet i agro-industrien, herefter blev det i byggebranchen at Tommy havde sin daglige gang, inden Tommy satte sig bag rattet i en blokvognstrækker. De sidste tre år har Tommy kørt kran- og grabbiler og selv styret sin hverdag og kundekontakt.

”Jeg trives bedst, hvis der er udfordringer, og jeg er glad for at være kommet i kørselslederrollen her hos DSV Transport.” – siger Tommy med et stort smil.

Jan Rasmussen stoppede hos os for godt et år siden for at prøve turistbranchen. ”Jeg har nu indset, at græsset ikke nødvendigvis er grønnere i andre brancher, og jeg er glad for at komme tilbage her hos DSV Transport som kørselsleder igen.” Jan har ud over, at han har været hos os før, en stor erfaring med fra transportbranchen.

Velkommen tilbage.


Niels er kommet langt væk fra Aarhus

Vores chauffør Niels Gammelgaard har taget vores nye kranbil på langtur.

For firmaet A-Consult i Skive skal der monteres store vandtanke til en papirfabrik i Piteå i det nordlige Sverige. Tæt på den finske grænse løfter Niels elementerne på plads.

Lastbilen er en Scania R500 - monteret med en 165 tons meter Fassi kran.

Firmaet bag tankene er A-Consult, der har omtanke for miljø og klima. Gennem mere end 30 år har de arbejdet med konstruktion og opførelse af beholdere til bred anvendelse inden for sektorerne landbrug, biogas, industri og vandbehandling.