Nyheder

Som et helt naturligt led i DSV Transport´s strategi ”Vejen fremad” har der været ekstra fokus på virksomhedens kommunikationsstrategi. Flere tiltag er allerede gjort, bl.a. er der med succes etableret profiler på både Facebook, Linkedin og på Instagram, og mens de fleste holdt en velfortjent weekend, blev der lagt sidste hånd på virksomhedens nye hjemmeside, som nu også er lanceret, og online.

Siden, som har gennemgået en omfattende ”make-over” fremstår nu både moderne, og i tråd med virksomhedens øvrige kommunikationsgrene.

DSV Transport A/S har ønsket at samle alle informationer og links under ”samme tag” via den nye hjemmeside, og derfor vil man her kunne finde links til både NEMGRUS.dk, bilagsportalen, ligesom du med et enkelt klik, sendes videre til virksomhedens Facebook- eller Instagramside.

Vi er stolte af vore nye hjemmeside, som vi mener er en tidssvarende, overskuelig, og brugervenlig hjemmeside, med sammenhæng i strukturen.

Siden mangler fortsat de sidste detaljer for at være helt færdig, og derfor vil man kunne opleve små justeringer fra tid til anden.