Nyheder

Mads fuldførte chaufføruddannelsen i 2015 og udstod sin læretid hos vognmand Mogens Jensen.I sin tid hos Mogens Jensen kørte Mads også for os, og det fungerede så godt, at Mads ikke var i tvivl om, at sådan skulle det også være, når han blev vognmand.

I marts 2016 startede Mads som selvstændig vognmand og med at køre fast for DSV Transports kran-grab-afdeling.

Interessen for lastbiler har han ikke fra fremmede. Mads’ far, Keld Christensen, kører nemlig også for DSV Transport i kran-grab-afdelingen.

Det er dejligt med unge mennesker, der har mod på at investere i deres egen fremtid. Mads gjorde det ved at købe en flot, ny lastbil. Han startede dog karrieren som selvstændig med at leje sin fars brugte lastbil. Børneopsparingen blev brugt til udbetaling af en ny treakslet kærre, og i december fik Mads så sin spritnye lastbil med kran.

”Jeg har betalt lastbilen om knap fem år, og som det ser ud i dag, har jeg en udmærket økonomi. Det er jo en stor investering: kærre, lastbil og kran koster godt to millioner. Derudover skal der købes kæder, grabber og andet udstyr, så det er store beløb, der skal køres hjem.

Med mit samarbejde med DSV Transport fungerer det fint. Jeg er rigtig glad for samarbejdet,” siger Mads og fortsætter: ”Der kan gå måneder mellem, jeg holder stille på en hverdag, og så er der lige tid til at ordne småting ved lastbilen og få besøgt revisor og andre gøremål.”