Nyheder

Den 19 december 2016 fik DSV Transports elev Sanne Vallem sig noget af et uventet besøg af HK Sjælland og Roskilde Handelsskole, som havde en særlig overraskelse med til Sanne.

Sanne fik overbragt nyheden om, at hun er kåret som årets speditørelev på Sjælland og det er vi mega stolte af i DSV Transport.

DSV Transport har nemlig indstillet Sanne til årets elev og et dommerpanel bestående af folk fra Roskilde Handelsskole og HK Sjællands har vurderet og fundet, at Sanne Vallem var den hel rette kandidat og vinder inden for speditørområdet.

Uddannelseskonsulent Esben Hansen fra HK Sjælland udtaler bl.a. ”Grunden til at vi gør de her ting er jo fordi HK Sjælland, Roskilde Handelsskole og virksomhederne er interesseret i, at vi får så dygtige erhvervsuddannelseselever som overhovedet muligt, med højeste kvalitet og de bedste kompetencer”.

DSV Transport har bl.a. indstillet Sanne på følgende: Sanne har gennem sit elevforløb gjort en afgørende forskel for DSV Transports containerafdeling. Hun har gennem en meget ihærdig indsat formået at skabe en god disponering af opgaver og højt engagement blandt vores tilknyttede vognmænd.

Sanne har bragt nye ideer ind til teamet og brugt sin viden til at skabe et øget fokus på håndtering af vores knap 1.000 containere. Sanne er meget vellidt og hun er meget dygtig til at tilbyde sin hjælp til kolleger og er derved med til at skabe et godt samarbejde på tværs i organisationen.

Et stort og velfortjent tillykke til Sanne.