Nyheder

Da vi i marts 2003 flyttede fra Skuldelev til Øm, var det for at kunne udvikle forretningen og tage det næste skridt for DSV Transport. Siden dengang er DSV Transport blevet Danmarks største transportør til bygge- og anlægsbranchen og været med til at løfte store opgaver indenfor byggeriet og infrastrukturen. Vi har delt hovedkontor med DSV Miljø, som vi også gjorde i Skuldelev, ligesom vi fik samlet det tidligere DSV Transport – Skuldelev med DSV Transport – Holbæk. Herefter var der et samlet DSV Transport, som kunne servicere kunderne med totalløsninger.

I 2004 bliver DSV Miljø solgt ud af DSV A/S og vi startede vores egen rejse med nye ejere. Det skete igen i 2015, hvor Kent Arentoft og Peter Korsholm køber DSV Miljø selskaberne, herunder DSV Transport. Disse selskaber drives nu som ”stand alone” selskaber og DSV Transport har med strategien Vejen Fremad lagt planen for vores virksomhed i de kommende år.

Det betyder nu at vi siger farvel til Kumlehusvej i Øm og rykker DSV Transport til nye rammer på Gammel Marbjerg i Roskilde, hvor vi skal forsætte den positive udvikling af vores virksomhed. Vi tager mange gode år fra Kumlehusvej med os, og glæder os til i eget hus på Gammel Marbjergvej at kunne byde medarbejdere, kunder, vognmænd og samarbejdspartnere velkommen.