Nyheder

Vores kollega Kristine Bagge Olsen har modtaget Transportens Elevpris 2019 ved ATL Årsdag i Vejle.

Det indgik i hendes fagprøve at undersøge muligheden for at få installeret sporingsudstyr i vores vognpark for at optimere disponeringen af bilerne. Fagprøven har været inddraget i DSV Transports kommende digitaliseringsprojekt, hvor der bl.a. kommer GPS-positionering på biler og planlægningsværktøj ift. kørselsopgaver og ledig bilkapacitet.

»Kristine har ved en stabil, høj indsats tilegnet sig viden på sine skoleophold og i virksomheden, som hun har formået at omsætte i praksis til gavn for virksomheden,« sagde Stina Vrang Elias, der er direktør i DEA og sad i dommerpanelet.

Hvor er vi alle stolte af Kristine.

Da vores nuværende salgschef Bjarne drager til Canada for at bosætte sig, har vi fra 1. august ansat Morten Brøcher som vores nye ”spydspids” i Entreprenør Nord.

Morten er opvokset i en vognmandsfamilie, og kan således også skrive ”selvstændig vognmand” på sit CV, hvilket betyder at han har kendskab til både kunder, leverandører, samarbejdspartnere, men også til de mange typer materialer der benyttes indenfor bygge- og anlægssektoren. Derudover er det blevet til ophold hos bl.a. Falck, ligesom det er blevet til et par år som hydraulik- og lastbilsælger, inden han altså nu skal være en del af salgs-teamet i Jylland.

Tag godt i mod Morten


Vi var med i "Løvindens hule”

Under det store Folkemøde på Bornholm var vi med og skulle drøfte, hvordan der kommer flere kvinder med i transportbranchen.

Det blev en spændende debat i Meningsministeriet på Allinge havn, hvor DI, Dansk Erhverv og 3F havde sat scenen. Hovedtemaet på dette års Folkemøde, stod i FN's 17 verdensmål, og lighed mellem mennesker gælder jo også lighed mellem kønnene.

Der er stor travlhed hos os, så vi mangler lastbiler til entreprenør- og volumetransport. Ring til Lars Dich-Johansen hos os - så giver han en kop kaffe og et forslag til et fremtidigt samarbejde.