Om DSV Transport

DSV Transport – en totalløsning


DSV Transport tilbyder totalløsninger og rådgivning til bygge- og anlægsbranchen samt asfalt- og betonindustrierne. Det har vi gjort siden 1976, da en gruppe vognmænd etablerede De Sammensluttede Vognmand.

Erfaring

Gennem fire årtier med oliekrise, kartoffelkur, byggekrise, finanskrise og flere opsving med byggeboom har vi været den foretrukne transportpartner for bygge- og anlægsbranchen.

Vi leverer byggematerialer og grus til byggepladsen, vi håndterer jord og affald, vi udlejer containere og andet udstyr. Vi har hjulpet tusindvis af virksomheder på titusindvis af opgaver og byggepladser. Det gælder de talrige, små, lokale byggerier, og det gælder de allerstørste anlægsprojekter. Vi har været med ved de fleste store vej- og baneprojekter de seneste årtier. Vi har været med ved metroen, ved Storebælt og ved Øresund. Vi er med, når Københavns Lufthavne udvider, når der bliver bygget supersygehuse, og når Aarhus anlægger letbane.

Vi kører også med korn og foderstoffer for landbruget og grovvaresektoren, samt med f.eks. biomasse for energiselskaber – og vi sælger grus, sand og sten.


DSV Transport i dag

Vi omsætter for over 700 mio. kr. og har 80 ansatte samt flere hundrede tilknyttede vognmænd og chauffører. Vi råder over 400 lastbiler og talrige specialkøretøjer blandt andet blokvogne, kraner og vogne til volumengods, hvor stadig flere af bilerne bliver omdannet til konceptbiler med DSV Transports farver og logo.

Det er ingen kunst at transportere gods og materiel - kunsten er at gøre det på effektiv og rationel måde. Hos DSV Transport har vi flere store styrker:

  • Fire årtiers erfaring og ekspertise
  • Stor og bred vognpark
  • En størrelse, der sikrer effektiv drift og skarpe priser
  • Effektive IT-værktøjer, så vognparken bliver udnyttet optimalt og godset altid kommer frem til tiden

Med hovedafdeling i Roskilde og afdeling i Tilst ved Aarhus er vi landsdækkende og samtidig lokale i hele Danmark.
Du kan komme i kontakt med os hele døgnet – og alle 365 dage om året. Du får altid fat på en erfaren person, der selv har arbejdet i marken.

DSV Transport sikrer ordnede forhold med overenskomster, arbejdsforhold, kontrakter og forsikringer. Vi er både medlem af DI Transport under Dansk Industri og af Dansk Transport og Logistik (DTL) under Dansk Erhverv. Her sidder vi med i udvalg og præger arbejdet med at udvikle transportbranchen.

Læs mere her på siden om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med det næste projekt. Du vil altid være i de bedste hænder, når du lader DSV Transport trække læsset.