Kran-grab

Kran/grab til alle formål

Kran-grab afdelingen i DSV Transport er landsdækkende.

Vi leverer dagligt store mængder af sten, grus og andre byggematerialer til bygge- og anlægssektoren, og vi bortkører jord, brokker og al slags affald til sorterings– og forbrændingsanlæg.

Vi har både for- og bagmonteret kraner og standardkranerne grabber ud i 12-15 meter. Når komplicerede opgaver skal løses og der kræves ekstraudstyr, som f.eks. grabning til eller fra hustage, i smalle gader, gennem porte og opgaver i udgravninger, har vi bl.a. kraner med fly-jib som gør det muligt enten at, række langt eller knække 90 grader.

Vi har et stort udvalg af jernkasser til kranbiler som bruges til store nedbrydningsbrokker samt containere op til 40 m3til haveaffald eller andet volumenaffald.

DSV Transport har ekstraudstyr som polygrab til læsning af store mængder haveaffald, træstubbe og rødder og alle lasbiler er udstyret med pallegaffel til flytning af pallegods.

Skal der udlægges kørepladevej for at sikre stabilt underlag eller for at undgå at maskiner kører fast, udlejer vi jernplader og udlægger med specialtang.

DSV Transport råder over 50 kran-grab lasbiler med et bredt udvalg af udstyr.

Skal du have løst en transportopgave med kran-grab, kan du ringe på +45 47 52 47 00 og høre, hvordan vi kan hjælpe dig.