Stort udvalg af kran-grabber

Kran-grab til alle formål

DSV Transport råder over 50 kran-grab lastbiler med et bredt udvalg af udstyr. Vi leverer dagligt store mængder af sten, grus og andre byggematerialer til bygge- og anlægssektoren, og vi bortkører jord, brokker og al slags affald til sorterings– og forbrændingsanlæg.

Udstyr

Bilerne findes med for- eller bagmonteret kraner, og standardkranerne grabber ud i 12-15 meter. Når komplicerede opgaver skal løses, som f.eks. grabning til/fra hustage, i smalle gader, gennem porte og opgaver i udgravninger, kræver det ofte ekstraudstyr. Her har vi bl.a. kraner med fly-jib, som gør det muligt enten at række langt eller knække 90 grader.

Vi har et stort udvalg af jernkasser til kranbiler, som bruges til store nedbrydningsbrokker samt containere på op til 40 m3 til haveaffald eller andet volumenaffald. DSV Transport har også ekstraudstyr som polygrab til læsning af store mængder haveaffald, træstubbe og rødder, ligesom alle lastbiler er udstyret med pallegaffel til flytning af pallegods.

Skal der udlægges kørepladevej for at sikre et stabilt underlag, eller for at undgå at maskiner kører fast, udlejer og udlægger vi jernplader med specialtang.

Kontakt

Skal du have løst en transportopgave med kran-grab, kan du ringe på tlf. 47 52 47 00 og høre, hvordan vi kan hjælpe dig.